Black Water

Jean-Claude Van Damme moet zien te ontsnappen uit een onderzeeër in Black Water

RTL 7 - dinsdag 4 juni om 23:04

© shutterstock.com
In de actiethriller Black Water zijn actiehelden op leeftijd Jean-Claude Van Damme en Dolph Lundgren samen te zien. De ouwe rotten moeten zien te ontsnappen uit een onderzeeër.

In de categorie 'vragen waar je niet zo een-twee-drie een antwoord op hebt': hoe ontsnap je uit een varende onderzeeër? Dolph Lundgren en Jean-Claude Van Damme moeten het in de actiethriller Black Water voor elkaar zien te boksen.

Black Water

Undercoveragent Wheeler (Jean-Claude Van Damme) heeft in Black Water geen beste dag: als hij wakker wordt, ontdekt hij dat de CIA hem gevangenhoudt. Waar hij is en waarom de dienst hem vasthoudt? Wheeler heeft werkelijk geen idee. Samen met medegevangene Marco (Dolph Lundgren) plant hij zijn ontsnapping. Maar: hoe ontsnap je in hemelsnaam uit een varende onderzeeër?

Jean-Claude Van Damme

Black Water is alweer de vijfde film die Jean-Claude Van Damme samen met Dolph Lundgren maakte. 'The Muscles from Brussels' en de Zweedse spierbonk waren in 1992 voor het eerst samen te zien in Universal Soldier.

Zeventien jaar later deden de oude actiehelden dat trucje nog eens over in Universal Soldier: Regeneration. In 2012 speelde het tweetal in Universal Soldier: Day of Reckoning en The Expendables 2.

Meer over