Blended

Op vakantie met Adam Sandler en Drew Barrymore

SBS 9 - zaterdag 12 februari om 22:20

Alleenstaande vader Jim krijgt niet vaak de kans om zijn kinderen mee op vakantie te nemen. Alleenstaande moeder Lauren ook niet. In Blended kunnen ze ineens samen op vakantie, gratis! Alleen: Lauren en Jim kunnen elkaar niet uitstaan.

Niet lang na een compleet mislukte blind date krijgen Lauren en Jim de kans om op vakantie te gaan met hun kinderen. Dan blijkt: ze moeten samen op reis.

Blended

De blind date die alleenstaande moeder Lauren (Drew Barrymore) met weduwnaar Jim (Adam Sandler) heeft, is niet bepaald een succes. Gelukkig zijn ze het over één ding wel eens: Jim en Lauren vinden het niet erg om elkaar nooit meer te zien.

Niet veel later krijgen Jim en Lauren allebei een buitenkansje. Ze kunnen met het kroost op vakantie naar Afrika, gratis nog wel!

Dat zit zo: Laurens beste vriendin Jen zou op vakantie naar Afrika gaan, maar dat gaat op het laatste moment niet door. Haar vriend blijkt vijf kinderen te hebben en hij wilde dat Jen die tijdens de vakantie zou ontmoeten.

Omdat de vakantie al betaald is mogen Lauren en haar zoon in Blended gratis naar Afrika. Jim en zijn dochters krijgen hetzelfde aanbod: Jens vriend is Jims baas.

Pas in Afrika ontdekken Jim en Lauren dat ze samen op vakantie zijn. Als dat maar goed gaat...

Adam Sandler

Filmrecensenten waren niet mild over Blended. Slechte recensies zijn Adam Sandler niet vreemd, maar deze keer vielen ook de bezoekersaantallen van de film in de eerste weken flink tegen.

Uiteindelijk haalde de film toch nog een respectabele 128 miljoen dollar binnen.

Een half jaar na de première van Blended sloot Adam Sandler een deal voor vier films met streamingdienst Netflix.

Meer over