People Like Us

Blijkt Chris Pine ineens een zus te hebben in People Like Us

Sam heeft het druk. Druk met zichzelf en druk met zijn werk in New York. Hij zit helemaal niet te wachten op gedoe met zijn familie.

De jonge zakenman Sam leidt een druk leven in New York. Het contact met zijn familie, die aan de andere kant van het land woont, is verwaterd. En dat vindt Sam eigenlijk wel best.

People Like Us

Toch zal Sam (Chris Pine) zich weer met zijn familie moeten gaan bemoeien. Als zijn vader overlijdt, moet de egoïstische zakenman op stel en sprong naar Los Angeles vertrekken om de begrafenis te regelen.

Eenmaal in Californië blijkt dat daar nogal wat papierwerk mee gemoeid is. Bij een bezoekje aan de notaris krijgt Sam iets te horen wat hij nooit heeft geweten: hij heeft een zus.

En dat is nog niet alles. Sam moet in People Like Us haar deel van de erfenis cash bij deze Frankie (Elizabeth Banks) afleveren.

Chris Pine

Zoals dat nu eenmaal gaat in films als deze: aanvankelijk kunnen broer en zus het niet zo goed met elkaar vinden.

Naarmate ze elkaar beter leren kennen, groeien ze meer en meer naar elkaar toe. Dat dat niet heel origineel is, doet er niet toe: Banks en Pine spelen het in People Like Us zo goed dat er genoeg te genieten valt.

Regisseur Alex Kurtzman werkte al eerder met Chris Pine samen. Kurtzman was producent van Star Trek en Star Trek: Into Darkness. Pine was in die films te zien als Captain James T. Kirk.

Meer over:

Reageren