Blow up

Martijn Krabbé en Leonie ter Braak verwelkomen de ballonkunstenaars in nieuw seizoen Blow Up

RTL 4 - zaterdag 27 mei om 20:00

© Tom Cornelissen
Martijn Krabbé en zijn nieuwe copresentatrice Leonie ter Braak verwelkomen in deze eerste aflevering van Blow Up zeven professionele ballonvouwers die de komende weken hun kunsten vertonen. De opdrachten zijn ditmaal nog kleurrijker dan voorheen.

Van vrijdag naar zaterdag en een nieuwe copresentatrice: voor het tweede seizoen heeft Blow up een aantal veranderingen ondergaan. Chantal Janzen heeft haar plekje naast Martijn Krabbé afgestaan aan Leonie ter Braak, die met de afvalrace voor ballonkunstenaars haar presentatiedebuut bij RTL 4 maakt. 

Lees ook: Leonie ter Braak vond opnames Blow Up een feestje: 'Vol verbazing rondgelopen' 

Leonie ter Braak

Ter Braak keek naar eigen zeggen haar ogen uit in de kleurrijke wereld van balloncreaties. Volgens de presentatrice haalt ballonkunst op bijna magische wijze het kind bij mensen naar boven. Ze mocht na de opnames zelfs enkele kunstwerken mee naar huis nemen, tot groot plezier van haar zoontjes van zes en negen. "Normaal boeit het ze weinig wat hun moeder op televisie doet, maar met de presentatie van Blow Up heb ik me bij voorbaat al onsterfelijk gemaakt bij ze", aldus de presentatrice in een interview met ons.

Blow Up

De komende weken gaan zeven professionele ballonvouwers de strijd met elkaar aan om te bepalen wie het creatiefst is en wie het best onder druk kan presteren.

Het nieuwe seizoen van Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei wekelijks om 20:00 uur te zien bij RTL 4. 

Meer over