Blow up

Chantal Janzen en Martijn Krabbé van start met Blow Up

RTL 4 - vrijdag 3 juni om 20:07

© RTL
Chantal Janzen en Martijn Krabbé laten zich in het nieuwe programma Blow Up verrassen door de beste ballonartiesten van Nederland. De prijswinnende ballonkunstenaar Guido Verhoef beoordeelt de creaties in dit nieuwe spelprogramma. Knallen maar!

Martijn Krabbé en Chantal Janzen laten het hele The Voice-debacle vanaf deze week officieel achter zich en vormen weer een duo op de vrijdagavond in het gloednieuwe spelprogramma Blow up.

Blow Up

In dit kleurrijke spektakel draait alles om ballonkunst. Ervaren ballonartiesten gaan in duo’s de strijd met elkaar aan om te bewijzen wie het meest creatief en technisch uit de hoek kan komen. Met een eenvoudig hondje van ballonnen kom je niet ver, de kandidaten moeten in een race tegen de klok de meest complexe creaties zien te maken.

Guido Verhoef

Terwijl Chantal en Martijn vol verbazing genieten van wat er allemaal mogelijk is met lucht en latex kijkt ballonexpert Guido Verhoef met een kritisch oog. Samen met een gastjurylid is het aan hem om elke week te bepalen welk duo hun kans op de eindoverwinning letterlijk en figuurlijk heeft verknald.

Meer over