Blue Streak

Martin Lawrence gaat bij de politie in Blue Streak

SBS 9 - vrijdag 3 december om 20:30

© http://austria9.mynetcopy.com
Juwelendief Miles heeft een kostbare diamant gestolen. Omdat de politie hem op de hielen zit, verstopt hij de diamant op een bouwplaats. Even later vatten zijn achtervolgers hem in de kraag.

Twee jaar later heeft Miles (Martin Lawrence) zijn straf uitgezeten. Als hij uit de gevangenis komt, gaat hij meteen naar het pand waar hij de buit twee jaar geleden heeft verstopt.

Blue Streak

Probleempje: daar huist tegenwoordig een politiebureau. Hoe komt Miles nu bij zijn diamant?

Daar heeft hij in Blue Streak wel een plannetje voor: de juwelendief doet zich gewoon voor als agent. Zo kan hij ongemerkt het politiebureau binnenwandelen, de buit binnenhalen en fluitend weer naar buiten lopen.

Dat klinkt te simpel om waar te zijn, en al snel blijkt dat het ook helemaal niet zo makkelijk is.

Miles is zo overtuigend als politieman dat hij een partner krijgt toegewezen. Met deze Carlson (Luke Wilson) in zijn kielzog maakt Miles nog promotie ook.

Diamant

Ondertussen is de crimineel die Miles er twee jaar geleden inluisde nog steeds op vrije voeten. Deze Deacon (Peter Greene) is al die tijd op zoek geweest naar de diamant.

Hij houdt Miles na zijn vrijlating goed in de gaten: wie weet leidt hij hem naar de schat!

Lukt het Miles zijn dekmantel vol te houden? En wie is er eerder bij de diamant, hij of Deacon? Je ziet het in Blue Streak.

Meer over