BN'ers azen op Flikken Maastricht

Iedereen die een beetje bekend was, speelde al eens lijk of dader in Baantjer. Waarschijnlijk schrok heel Bekend Nederland zich dan ook een hoedje toen de populaire politieserie er in 2007 mee ophield. Want in welke succesvolle serie konden bekende acteurs, artiesten en presentatoren nu hun opwachting maken?

Gelukkig is Flikken Maastricht in dit gat gesprongen.

Lijk
Dit derde en zeer gewaardeerde seizoen van de politieserie in de Limburgse hoofdstad kenmerkt zich door de vele cameo's van bekende Nederlanders. Hoewel er nog lang niet zo veel grote namen voor lijk, dader of getuige hebben gespeeld, is de lijst wel groeiende.

Nicolette van Dam
Eerder al konden we genieten van Andrea Croonenbergs (uit de Vlaamse Flikken), Elle van Rijn, Ernst Daniël Smid, Gerd Leers (burgemeester van Maastricht), Huub Stapel, Nicolette van Dam en Prem Radhakishun.

Dit jaar zijn en waren André Rieu, Daniël Boissevain, Gijs Scholten van Asschat, Hans Hoes, Micky Hoogendijk, Melody Klaver, Tanja Jess en Yolanthe Cabau van Kasbergen te zien.

Piet Römer
Speciale aandacht verdienen Thomas Acda, die in 2010 een vaste rol krijgt, en Piet 'De Cock' Römer. Hij staat zeer binnenkort weer oog in oog met zijn oude maatje Victor Reinier (Wolfs in de serie), die jarenlang de Cocks rechterhand speelde in Baantjer (foto).

Reageren