BNTM: struikelende topmodellen

Een nieuwe zoektocht naar een topmodel in spé betekent ook dat er weer flink op de catwalk moet worden geoefend. Want dat is een vaak een stuk moeilijker dan het lijkt...

In Benelux' next top model (BTNM) krijgen de kandidaten gelukkig les van ex-model en catwalkcoach Mariana Verkerk, maar dan nog is het zwieren over zo'n catwalk soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Onmogelijke schoenen
Het probleem is dat ontwerpers hun modellen steeds vaker opzadelen met extravagante kleding en vooral prachtige, maar onmogelijke schoenen (denk aan torenhoge stiletto's) om op te lopen. Probeer dan maar eens elegant op het plankier te verschijnen.

Grappige videos
Vervelend voor de modellen, maar - getuige onderstaande videos - het levert wel ontzettend grappige fragmenten op! YouTube staat vol met opnames van blunderende (top)modellen. Wij hebben een kleine selectie gemaakt. Enjoy!

De schoenen van Prada
Bij het vooruitzicht op een nieuwe Prada-show beginnen veel modellen al te zweten:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Slappe lach
Volgens velen de meest hilarische 'catwalk blooper' ooit. De nieuwslezers van deze lokale tv-zender blijven er bijna in...


Natasha Poly
Tot slot: een troost voor de kandidaten van BTNM , want zelfs de grootste sterren maken wel eens een foutje. Daar kan het Russische topmodel Natasha Poly inmiddels ook over meepraten:

Reageren