Bodyguard

Richard Madden shinet in hitserie Bodyguard op BBC First

BBC First - woensdag 10 november om 21:30

© BBC
Mocht je de miniserie Bodyguard nog niet hebben gezien (via Netflix of via de tv), is dit je kans. BBC First zendt namelijk het allereerste seizoen vanaf het begin weer uit. 

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat de actieserie Bodyguard insloeg als een bom op Netflix. Kijkers sloegen massaal aan het bingewatchen, en dat was niet zonder reden. De serie met Richard Madden als ex-militair David Budd in de hoofdrol was namelijk niet alleen spannend maar ook een verademing om te zien.

Richard Madden

In de eerste aflevering leren we David Budd kennen, die een behoorlijk oorlogstrauma heeft opgelopen in Afghanistan. Hij weet een aanslag op een trein te verijdelen en krijgt als promotie een baantje als lijfwacht van de Britse minister van Binnenlandse zaken. En dat brengt hem van het ene probleem in het ander, helemaal als hij verliefd wordt op degene die hij moet beschermen. 

Bodyguard seizoen 2?

Deze reeks was in feite bedoeld als miniserie, maar volgens de laatste geruchten zou dat nog kunnen veranderen. In de Britse krant Metro zei producer Simon Heath namelijk onlangs nog dat hij er redelijke vertrouwen in heeft dat er te zijner tijd een tweede reeks komt. Lees er hier meer over

Meer over