Boer Ayoub

Boer Ayoub krijgt kookles van Vieze Fur

NPO 3 - dinsdag 18 januari om 20:26

© KRO-NCRV
Ayoub en zijn collega-boeren eten vaak alleen wat frikandellen na het maaien. Dat moet anders, dus nodigt hij in deze aflevering van zijn realityshow rapper en culinair kenner Vieze Fur uit. Die doet Ayoub verstelt staan met zijn simpele maar chique gerechten.

Wie hard werkt, moet goed eten. Nu werkt boer Ayoub doorgaans stevig door, maar een voedzame maaltijd schiet er geregeld bij in. “Vaak eten we alleen frikandellen of zitten we aan het bier na het maaien.” En dat kan natuurlijk niet.

Vieze Fur

Hij nodigt daarom Freddy Tratlehner uit, beter bekend als rapper Vieze Fur. Ze willen wel eens wat anders en Freddy is een verdienstelijk kok met twee culinaire boeken op zijn naam. “Hij komt lekkere gerechten maken. Simpel, maar het ziet er hartstikke chic uit en iedereen vond het lekker!”

Boer Ayoub

Verder is het deze aflevering tijd om de koeien te scheren en onderzoekt Ayoub hoe hij neveninkomsten kan genereren op de boerderij. Want hoewel hij dollartekens in de ogen had toen bij het horen van de waarde van een koe, valt het financieel allemaal niet echt mee.

Meer over