Boer zoekt vrouw

De grote reünie in Boer Zoekt Vrouw

NPO 1 - zondag 15 mei om 20:56

© Linelle Deunk
De stedentrips zitten erop, dus rest er nog maar één vraag in dit twaalfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw: hebben de boeren allemaal de liefde van hun leven gevonden? Yvon Jaspers vraagt het de hoofdpersonen zelf in de laatste aflevering.

Hebben de boeren de liefde van hun leven gevonden? Om die vraag draait het in de reünie-aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Het seizoen kwam wat traag op gang, maar inmiddels behoort het tot de spraakmakendste tot nu toe.

Maud & Evert

Fans stonden te juichen toen boer Evert voor publiekslieveling Maud koos. Ook boerin Steffi uit seizoen 10 is enthousiast: "Zijn keuzemoment was net zo spannend als de olympische finale van Epke Zonderland", zegt ze in RTL Boulevard. In de slotaflevering is te zien of Maud en Evert het nog steeds zo leuk hebben samen.

Wendy & Rob

En dan is er nog dat andere veelbesproken koppel: Hoe gaat het met Rob en Wendy? De kersenteler zag haar helemaal zitten de afgelopen weken, zij voelde geen ‘wow’. Of Rob intussen iets in haar heeft losgemaakt, moet nu blijken.

De NPO schuift met de uitzendtijd

Wie zondagavond om 20:25 uur klaar zit om te zien wie van de boeren nog met hun vrouw zijn komt bedrogen uit. Yvon Jaspers maakt plaats voor koning voetbal. Zondag is ook de slotdag van de Eredivisie, waardoor NPO 1 noodgedwongen met de programmering schuift. Boer Zoekt Vrouw start daardoor pas rond 20:55 uur.

Vooruitblik

Kun je ook niet langer wachten op de ontknoping? We hebben alvast een vooruitblik voor je met twee leuke fragmenten

Meer over