Boer zoekt vrouw Europa

Bernice kruipt uit haar schulp in Boer Zoekt Vrouw Europa

NPO 1 - zondag 29 oktober om 20:23

© Linelle Deunk
Terwijl Haico en Claudia in deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw Europa afscheid moeten nemen van een gast, is Piet opgelucht dat hij zich nog maar op twee vrouwen hoeft te focussen. Hij zoekt steeds meer toenadering, ook via voorzichtige aanrakingen.

Terwijl Haico en Claudia afscheid moeten nemen van een gast, is Piet opgelucht dat hij zich nog maar op twee vrouwen hoeft te focussen in Boer Zoekt Vrouw Europa. Keek hij tijdens de dagdate nog de kat uit de boom, nu maakt hij steeds beter contact met zijn logees. Zo zoekt de melkveehouder toenadering via voorzichtige aanrakingen en dat is misschien wel spannender dan nachtzoenen uitdelen, zoals hij een paar afleveringen geleden deed.

Boerin Bernice

Bernice is soms liever op zichzelf of bij de paarden en koeien dan dat ze haar ziel blootlegt. Nu er slechts twee mannen over zijn, zou het zonde zijn als ze de tijd zomaar voorbij laat gaan. Er is werk aan de winkel, zoals een date aangeeft, en daarom spreekt Bernice met haar potentiële partners af dat ze hen vaker opzoekt.

Wanneer is Boer Zoekt Vrouw Europa op televisie te zien?

Boer Zoekt Vrouw Europa is sinds 17 september ieder zondag om 20:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Deze aflevering is op 29 oktober 2023 te zien.

Meer over