Boer zoekt vrouw Europa

Boer Richard en Robin genieten van hun citytrip in Boer Zoekt Vrouw Europa

NPO 1 - zondag 19 november om 20:23

© KRO-NCRV
Terwijl Bernice en Claudia voor de laatste keer een logé naar huis sturen, gaat de rest van de boeren van Boer Zoekt Vrouw Europa op stedentrip. Het is afwachten of de liefde opbloeit tussen Haico en Jasmijn; ze wil liever haar eigen kamer.

De boeren gaan in de een-na-laatste Boer Zoekt Vrouw Europa op stedentrip. Bernice en Claudia sturen voor de laatste keer een logé naar huis, de andere boeren pakken alvast hun koffers.

Boer Haico en Richard

Haico en Jasmijn gaan naar Aarhus, een pittoreske havenstad in Denemarken. Perfect voor een romantische minivakantie, maar of er iets opbloeit tussen de twee is afwachten. Jasmijn weet nog niet of ze een relatie wil en kiest daarom een eigen kamer. Ondanks haar twijfels willen ze er wel een gezellige reis van maken.

Robin is allesbehalve onzeker over Richard. Bij aankomst in het hotel in de Karpaten vraagt ze gekscherend meteen om de meest luxe kamer. Dat is een positieve ontwikkeling: een paar weken geleden vertelde ze hem nog dat ze twijfelde over een toekomst in Slowakije.

Boer Zoekt Vrouw 

Dat samen een midweekje weg de onderlinge relatie goed doet, bewezen ook de vorige seizoenen. In 2020 zaten Bastiaan en Milou samen in de jacuzzi in Lapland en hadden ze de hele vakantie alleen maar oog voor elkaar.

Vorig jaar trok de onzekere Janine wekenlang een muur op, totdat ze met Sander in Lissabon was. “Ze voelt zich meer op haar gemak”, vertelde hij met een stralende glimlach. Janine was al even blij. “Hij weet me precies te peilen. Ik krijg er tranen in mijn ogen van.” Ze vroeg hem voor de laatste keer om geduld met haar te hebben, en dat had hij. Een jaar later zijn ze nog steeds dolgelukkig.

Boer Zoekt Vrouw Europa is iedere zondag om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over