Boer zoekt vrouw Europa

De logeerweek gaat eindelijk van start in Boer Zoekt Vrouw Europa

NPO 1 - zondag 8 oktober om 20:33

© Linelle Deunk
Sommige boeren pakken in deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw Europa flink uit nu hun dates komen logeren op de boerderij. Richard heeft zijn huis in Slowakije een kleine make-over gegeven en hij gaat, voor het eerst in zijn leven, vegetarisch koken.

Het moment waar fans reikhalzend naar uitkijken is aangebroken in Boer Zoekt Vrouw Europa. De dates van de boeren komen logeren op hun boerderij.

Boer Richard

Richard doet er alles aan om het ‘zijn’ vrouwen naar de zin te maken. Hij heeft zijn huis in Slowakije een kleine make-over gegeven en de uitdrukking ‘wat de boer niet kent, eet hij niet’ is sinds kort niet meer op hem van toepassing: Richard gaat voor het eerst in zijn leven vegetarisch koken.

Boer Piet

In Duitsland zijn drie vrouwen heel blij om Piet terug te zien. Andersom ook, alleen is er nog werk aan de winkel voor de goedlachse veehouder. Tijdens de dagdate vonden zijn dates al dat Piet meer interesse in hen mocht tonen, nu hopen ze op een herkansing. Het is de vraag of ze hun verwachtingen aan hem kenbaar maken.

Wanneer is Boer Zoekt Vrouw Europa op televisie te zien?

Boer Zoekt Vrouw Europa is sinds 17 september ieder zondag om 20:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Deze aflevering volgt op 8 oktober 2023.

Meer over