Is er liefde?

De boeren geven het verlossende woord tijdens de Boer Zoekt Vrouw Europa-reünie

NPO 1 - zondag 26 november om 20:23

© KRO-NCRV
Na weken vol twijfels, tranen en ‘kriebels’ komen de boeren van Boer Zoekt Vrouw Europa in deze laatste aflevering van het seizoen bijeen. Samen of alleen, dat is nog maar de vraag. In ieder geval blikken ze met Yvon Jaspers terug op het avontuur.

Na weken vol twijfels, tranen en ‘kriebels’ beantwoordt het slot van Boer Zoekt Vrouw Europa de allerbelangrijkste vraag van het seizoen: komen de boeren alleen of met hun geliefde naar de reünie?

Richard en Haico

Kijkers zetten al de grootste vraagtekens bij de partnerkeuzes van Richard en Haico. Zij kozen niet voor de veilige opties, maar juist voor de vrouwen die niet zeker wisten ze hun toekomst wel op een boerderij in het buitenland zagen. De mannen vertelden hun gevoel te volgen; was dat een goede keuze?

Bernice

Fans kijken vast ook uit naar de komst van Bernice. Haar zoektocht verliep het moeizaamst: de twintiger wist überhaupt niet of ze iets voelde voor de mannen op haar erf. Hopelijk heeft ze haar hart nu wel opengesteld en kan ze met Yvon Jaspers proosten op de liefde.

Benieuwd? Deze slotaflevering van Boer Zoekt Vrouw Europa is op zondag 26 november vanaf 20:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over