Boer zoekt vrouw Europa

Yvon Jaspers strooit met brieven in eerste aflevering Boer Zoekt Vrouw Europa

NPO 1 - zondag 17 september om 20:23

© KRO-NCRV
Vijf maanden na het voorstelrondje van de boeren trekt Yvon Jaspers in deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw Europa opnieuw Europa in, met maar één doel: ruim zeshonderd brieven verdelen onder de vijf vrijgezellen. Met welke briefschrijvers willen ze op speeddate?

Boer Zoekt Vrouw Europa gaat eindelijk beginnen. De kick-offaflevering van afgelopen april heeft meer dan zeshonderd brieven opgeleverd en die mag Yvon Jaspers nu langsbrengen bij de vijf vrijgezellen. Hoeveel brieven ze ieder ontvangen, blijft zoals altijd tot de uitzending geheim.

Lees ook: Maak kennis met de boeren van Boer Zoekt Vrouw Europa 2023 

Boer Zoekt Vrouw

De geschiedenis leert dat de jonge deelnemers de meeste interesse wekken bij vrijgezel Nederland, met als koploper 1808 brieven voor de destijds 32-jarige Tom uit seizoen 8. Wie weet verovert de 23-jarige en bescheiden Bernice uit Zweden of de 32-jarige Richard uit Slowakije dit jaar dus de meeste harten.

Romantische zoektocht

Wat er ook gebeurt, de boeren hebben allemaal dezelfde uitdaging. Ze mogen slechts tien briefschrijvers kiezen met wie ze de volgende week willen speeddaten.

Wanneer is Boer Zoekt Vrouw Europa op televisie te zien?

Boer Zoekt Vrouw Europa is vanaf 17 september iedere zondag om 20:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over