Boer zoekt vrouw Europa

Boerin Claudia vraagt haar vriendinnen om advies in Boer Zoekt Vrouw Europa

NPO 1 - zondag 5 november om 20:23

© Linelle Deunk
Claudia heeft in deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw Europa haar vrienden uitgenodigd voor een barbecue, en dat is niet zomaar. De melkveehouder is razend benieuwd naar hun mening over de twee mannen die nu al een paar dagen bij haar op de boerderij logeren.

In Boer Zoekt Vrouw Europa heeft Claudia haar vrienden uitgenodigd voor een barbecue, en dat is niet zomaar. Ze is razend benieuwd naar hun mening over de twee mannen die al een paar dagen bij haar op de boerderij logeren. Zulke raadgevers kan ze goed gebruiken; Claudia wilde een paar afleveringen geleden het liefst helemaal niemand naar huis sturen. Toch mag ze over twee weken maar met één persoon op stedentrip.

Boer Haico

Nu er bij Haico een concurrent minder is, treedt Jasmijn eindelijk op de voorgrond en durft ze steeds meer zichzelf te zijn bij de melkveehouder. Hoewel Haico haar eerder vertelde dat hij haar rustige karakter leuk vindt, weet hij nog lang niet met wie hij verder wil. Hij probeert zijn aandacht zo goed mogelijk te verdelen over de twee vrouwen.

Wanneer is Boer Zoekt Vrouw Europa op televisie te zien?

Boer Zoekt Vrouw Europa is sinds 17 september ieder zondag om 20:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Deze aflevering is op 5 november 2023 te zien.

Meer over