Boer zoekt vrouw

Wie stuurt Boer Hans als eerste weg in Boer Zoekt Vrouw?

NPO 1 - zondag 27 maart om 20:23

© KRO-NCRV
De spanning stijgt, want in deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw dient het eerste keuzemoment zich aan. Yvon Jasper gaat langs bij boer Hans, de eerste boer die iemand naar huis moet sturen. Maar voor het zover is verwent hij zijn gasten met een lekker ontbijt.

De spanning stijgt in Boer Zoekt Vrouw: het eerste keuzemoment dient zich aan. Yvon Jasper gaat langs bij boer Hans, want hij is de eerste die iemand naar huis moet sturen. Maar voor het zover is verwent hij zijn gasten met een speciaal ontbijt.

Boerin Janine

Boerin Janine kan nog even nadenken over haar keuze. Zij gaat met haar mannen gourmetten en probeert hen zo beter te leren kennen. Omgekeerd leren haar gasten ook meer over haar, want tijdens een potje kaarten blijkt Janine slecht tegen haar verlies te kunnen.

En bij boer Jouke hangt een ontspannen sfeer. Normaal gesproken is hij liever in zijn eentje aan het werk in de stal, maar nu vindt hij het gezelschap juist fijn. “Iedereen is zo enthousiast. Ik vind het leuke dames en we hebben al best oogcontact.”

Meer over