Boer zoekt vrouw

Jouke en Janine krijgen liefdesadvies in Boer Zoekt Vrouw

NPO 1 - zondag 17 april om 20:23

© Linelle Deunk
Iedere boer uit dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw heeft nog maar twee logés en op alle boerderijen is de concurrentie is steeds meer voelbaar. Bij Jouke en Janine komen hun vrienden kennismaken met de dates. Wat is hun eerste indruk van de potentiële partners?

Vrienden zijn misschien wel de beste raadgevers als het om de liefde gaat. In Boer Zoekt Vrouw komen die van Janine en Jouke dan ook kennismaken met hun logés. Wat is hun eerste indruk van de dates? En wie vinden ze relatiemateriaal?

Boer Zoekt Vrouw

Op de andere boerderijen is de logeerweek evengoed in volle gang. Iedere boer heeft nog maar twee logés en de concurrentie is steeds meer voelbaar.

Boer Rob

Dat het heel anders kan lopen dan de dates verwachten, zagen kijkers al twee weken geleden toen Rob Silvia naar huis stuurde. Dat was slikken; ze dacht dat hij ook gevoelens voor haar had. Inmiddels denkt Silvia te weten waarom de liefde niet wederzijds was. "Ik ben waarschijnlijk te zelfstandig voor hem. Hij wil denk ik een meer afhankelijk type", vertelt ze op de site van KRO-NCRV.

Meer over