Boer zoekt vrouw

Kiest boer Jouke voor Karlijn of Lotte in Boer Zoekt Vrouw?

NPO 1 - zondag 24 april om 20:24

© KRO-NCRV
Boer Jouke moet deze week in Boer Zoekt Vrouw kiezen met wie hij op citytrip gaan. Boerin Janine en Christiaan proberen elkaar meer op te zoeken, maar zij vindt het nog wat lastig. Wendy heeft het gezellig met Rob.

Eigenlijk hadden zowel boer Jouke als boer Hans deze week in Boer Zoekt Vrouw hun keuze moeten maken, maar voor boer Hans werd vorige week al de keuze gemaakt. Dinie gaf namelijk toe dat ze door het overlijden van haar man nog niet klaar was voor een nieuwe relatie. Geluk bij een ongeluk dus voor Annette, die nu nog als enige vrouw over is. 

Boer Jouke

Voor boer Jouke breekt het beslissende moment nu wel echt aan. En dat blijkt een lastige klus. De boer vindt namelijk Lotte én Karlijn leuk, en de vrouwen zien ook allebei een toekomst met de Fries wel voor zich.

Boerin Janine

Boerin Janine en Christiaan doen een laatste toenaderingspoging. Ze zijn allebei wat terughoudend en moeten dus hun best doen elkaar wat meer op te zoeken. Janine vindt dit toch lastig, terwijl het contact met Sander juist zo makkelijk gaat.

Bij boer Rob is het een gezellige boel: hij danst met zijn vrouwen in de keuken. Al amuseert Wendy zich met de kersenteler, de vlinders willen maar niet komen. Misschien levert een wandeling in de natuur kriebels op.

Meer over