Boer zoekt vrouw specials

Natuurlijk staat er ook dit seizoen weer een ‘Boer zoekt vrouw’ op het programma. Maar eerst wordt er teruggeblikt. Zijn de boeren nog steeds aan de vrouw? 


De goede oude tijd. Toen er nog geen sprake was van een eurocrisis, waren de strapatsen van boer Richard in Boer zoekt vrouw het gesprek van de dag. De ondeugende boer met de grijze krullen en de priemende blauwe ogen had stiekem gedatet met een van ‘zijn’ vrouwen en was als een blok voor haar gevallen. 

Logeerpartij

En dat nog voor de logeerpartij begonnen was. Toen Yvon Jaspers van zijn streek hoorde, waren
de rapen gaar en werd Richard verzocht de andere dames naar huis te sturen. Richard vond het best, als Annemiek maar bleef. Yvon gaat een jaar later kijken of de liefde heeft standgehouden.
Ze gaat ook verder terug in de tijd met een bezoek aan boerin Agnes. Zij was in 2007 de eerste vrouwelijke boer die op tv de liefde zocht. Destijds lukte het niet, maar wie weet heeft Amor inmiddels de goede boerderij wel gevonden. 

Jos en Dycke


Bij Jos en Dycke spatte de hartstocht onweerstaanbaar door het scherm heen. In 2010 trok Dycke met haar kinderen in de riante boerderij van Jos, maar is het leven op het land wel rozengeur en maneschijn? Yvon maakt ook de balans op van de alsmaar groeiende hoeveelheid baby’s
die vijf seizoenen Boer zoekt vrouw opleverden. 


Reageren