Boerderij van Dorst

Maarten van Rossem en Emma Wortelboer in Boerderij Van Dorst

NPO 3 - woensdag 15 september om 20:25

Raven ontvangt in Boerderij van Dorst vandaag Maarten van Rossem en Emma Wortelboer. De twee zeer uiteenlopende tv-persoonlijkheden kennen elkaar van De slimste mens. Van Rossem geeft direct aan zo min mogelijk te gaan doen op de boerderij.

Waar Rik Felderhof in zijn interviewprogramma twee BN'ers trakteerde op een luxe verblijf in een Franse villa, pakt Raven van Dorst het heel anders aan. De gasten van Boerderij van Dorst zijn van harte welkom, maar Raven zet hen wel direct aan het werk. Op een boerderij is immers altijd wat te doen en tijdens de arbeid valt er ook genoeg te praten.

Maarten van Rossum

Deze week is het de beurt aan Maarten van Rossem en Emma Wortelboer. De twee zeer uitgesproken mediapersoonlijkheden kennen elkaar nog van De slimste mens waar Wortelboer vriend en vijand verraste door het tot de finaleweek te schoppen. Maarten van Rossem is bij aankomst wel direct eerlijk: het specialisme van de 77-jarige historicus is vakkundig niksen. Hij wil best praten, maar dan moet Emma het werk doen.

Meer over