Boerderij van Dorst

Raven van Dorst is terug met een nieuw seizoen Boerderij Van Dorst

NPO 3 - zondag 30 oktober om 21:15

© BNNVARA
Raven van Dorst ontvangt Jaimie Vaes en Israel van Dorsten in een gloednieuw seizoen Boerderij Van Dorst. De twee logés kunnen zich direct nuttig maken door mee te werken aan de bouw van een kippenhok. Vervolgens gaan ze op pad om kippen op te halen.

Raven van Dorst gaat van start met de derde reeks van Boerderij Van Dorst. Drijvende kracht achter het interviewprogramma zijn de vaak verrassende gasten die naar Apeldoorn afreizen om een handje mee te helpen op de boerderij.

Jaimie Vaes

In de eerste aflevering krijgt Van Dorst bezoek van Jaimie Vaes. De influencer kwam dit jaar in het nieuws toen er beelden naar buiten kwamen waarop ze werd mishandeld door haar ex, rapper Lil Kleine. Inmiddels probeert ze haar leven weer op te pakken.

Israel van Dorsten

De tweede logé is Israel van Dorsten. Als een van de kinderen van Ruinerwold weet hij als geen ander hoe het is om een eigen koers te varen na traumatische ervaringen die de pers haalden. Samen met Van Dorst bouwen ze een nieuw kippenhok. En ze gaan mee om de kippen op te halen.

Meer over