Boerderij van Dorst

Koen Kardashian komt langs bij de Boerderij van Dorst

NPO 3 - woensdag 20 oktober om 20:25

© BNNVARA
Raven van Dorst moet ook deze week weer aan de bak in Boerderij van Dorst. De mediapersoonlijkheid trekt zich daar terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan.

Het is al weken een komen en gaan op de boerderij van Raven van Dorst. Nadat Martien Meiland samen met Caroline van der Plas het spits afbeet, krijgt Raven aan de lopende band mensen op bezoek. Deze week is het de beurt aan Herman Brusselmans en Koen Kardashian. Dit bijzondere duo helpt mee met het maken van een compost-toilet. Ook plukken en pellen ze bonen.

Koen Kardashian

Tussen het werken op de boerderij door is er ook ruimte voor openhartige gesprekken, en dat kan met name bij Koen Kardashian voor flink wat emotie gaan zorgen. De Nederlandse realityster en presentator liet zich namelijk eerder dit jaar vrijwillig opnemen in een afkickkliniek. "Ik kan het niet alleen. Het is goed zo", schreef hij in juni op Instagram. De vraag is of de opnames van Boerderij van Dorst hiervoor of hierna zijn opgenomen.

Meer over