Boerderij van Dorst

Raven van Dorst is terug met BNNVARA-programma Boerderij van Dorst

NPO 3 - woensdag 24 mei om 20:26

© BNNVARA
Raven van Dorst is weer druk op de boerderij in Apeldoorn. Na een lange winter is er voldoende te doen en daar komen cabaretier Theo Maassen en schrijver Arnon Grunberg bij helpen in deze seizoensopener van Boerderij van Dorst. Ze maken een groter dierenverblijf.

Na een lange winter is het weer een drukte van belang op Boerderij van Dorst. Presentator Raven (38) is weer neergestreken in Apeldoorn voor een nieuwe reeks van het interviewprogramma waarin gasten ook aan het werk moeten.

Boerderij van Dorst

De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap en dat zorgt voor een waslijst aan klussen en taken op en om het erf. De akker naast de boerderij heeft prioriteit: de boel moet worden omgeploegd en daar is hulp bij nodig. Die komt er met cabaretier Theo Maassen (56) en schrijver Arnon Grunberg (52).

Theo Maassen en Arnon Grunberg

Het duo steekt de handen uit de mouwen en gaat aan de slag om Raven te helpen bij de bouw van een groter dierenverblijf. De boerderij bood al onderdak aan kippen en geiten, deze week komen daar de drie eenden Gi, Go en Lo bij.

Boerderij Van Dorst is vanaf woensdag 24 mei om 20:30 uur te zien op NPO 3.

Meer over