Bon Bini Holland

Jandino Asporaat is op dreef

RTL 7 - woensdag 30 juni om 22:06

© http://www.rtl.nl
Met Bon Bini Holland maakt komiek Jandino Asporaat de overstap van televisie naar het witte doek. Dat doet hij niet alleen: typetjes als Judeska gaan met hem mee.

Robertico (Asporaat) verdient de kost met het verhuren van vakantievilla's op Curaçao. Alleen: die villa's zijn helemaal niet van hem.

Bon Bini Holland

Zolang niemand ontdekt wat Robertico doet, maakt dat niet veel uit. Mooi dat het niet lang duurt voordat Robertico de verkeerde belazert: een gevaarlijke crimineel. 

Om zijn vege lijf te redden, moet Robertico naar Nederland vluchten.

Hij trekt tijdelijk bij zijn tante Judeska (ook Asporaat) in. Via haar vindt hij ook een baantje: Robertico kan net als zijn 'onbeskofte' tante aan de slag bij kiprestaurant FC Kip.

Werken bij FC Kip is allemaal leuk en aardig, maar Robertico droomt van het grote geld. Dus probeert hij Nederlandse zakenmannen voor zijn karretje te spannen.

Gaat het hem lukken die grote slag te slaan? En wat gebeurt er met de mooie Noëlle (Liliana de Vries)? Je ziet het in Bon Bini Holland.

Bon Bini Holland 2

Jandino en zijn typetjes doen het goed bij het publiek: ruim een half miljoen mensen kochten een kaartje voor Bon Bini Holland.

Drie jaar later konden fans van de film weer naar de bioscoop: op 13 december 2018 ging Bon Bini Holland 2 in première.
In juni 2021 kwam Bon Bini: Judeska in da House in de bioscopen, de langverwachte spin-off rond het populaire personage Judeska.

Meer over