Bon Dia Brugklas!

AVROTROS geeft populaire jeugdserie Brugklas een spin-off

NPO 3 - maandag 3 april om 18:34

© Stef van Dijk
Hoe is het als je plots moet verhuizen naar de andere kant van de wereld en terechtkomt op een plek met een ander klimaat, andere gebruiken en gewoontes? Dat is te zien in Bon Dia Brugklas, een spin-off van de populaire jeugdserie Brugklas van AVROTROS.

Het eerste seizoen van Bon Dia Brugklas bestaat uit veertig afleveringen en is vanaf vanavond elke schooldag om 18:35 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp

Brugklas

Al elf seizoenen lang leven zowel jonge als oudere kijkers mee met alle gebeurtenissen van een groep leerlingen in hun eerste jaar op de middelbare school. De serie Brugklas vertelt dan ook herkenbare verhalen, op een Nederlandse school. Maar hoe is het als je ouders opeens besluiten om alles in te pakken en een nieuw leven te starten op Curaçao, een van de landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden? 

Bon Dia Brugklas! 

De nieuwe scripted-reality jeugdserie Bon Dia Brugklas! probeert daar antwoord op te geven. Romy (Sabijn Dunnewijk), die eerder al te zien was in het elfde seizoen van Brugklas, verhuist hierin namelijk samen met haar ouders naar Curaçao en maakt daar kennis met haar klasgenoten. Alleen als blijkt dat Romy's moeder toch niet zomaar aan het werk kan, is het nog de vraag of ze daar wel kunnen blijven. 

Meer over