Boss Level

Frank Grillo blijft maar sterven in Boss Level

RTL 7 - maandag 25 september om 20:27

© WarParty Films
Het was voor Bill Murray al niet altijd even leuk om dezelfde dag telkens opnieuw te beleven, maar Frank Grillo heeft het in Boss Level nog een stuk zwaarder.

Roy Pulver (Frank Grillo) komt gewelddadig aan zijn eind, iedere dag opnieuw.

Boss Level

Hij valt steevast ten prooi aan een of meerdere huurmoordenaars. De volgende ochtend begint alles weer van voor af aan; het is alsof hij een computergame speelt waarin het hem maar niet lukt een level verder te komen. Roy weet niet waarom zijn belagers het op hem gemunt hebben of wie hun opdrachtgever is, maar hij is vastberaden het uit te vinden.

Iedere poging die hij doet, brengt hem een stapje dichter bij de waarheid. Zo ontdekt hij langzaamaan ook welke rol zijn ex (Naomi Watts) in het geheel speelt.

Dat alles maakt Boss Level tot een vermakelijke en extreem gewelddadige variant op Groundhog Day, vol verwijzingen naar computerspellen, films en – opvallend genoeg – Egyptische mythologie.

Frank Grillo

Tijdens een potje knokken met Mel Gibson in Boss Level kreeg Frank Grillo een behoorlijke klap in zijn gezicht. Gibson had per ongeluk zijn kaak uit de kom geslagen. Als een echte actieheld liet Grillo zich daar niet door stoppen. Pas acht uur later, na de opnames, werd zijn kaak weer goed gezet.

Meer over