Boxing Influencers - Gold edition

Charly Luske vs. Tommie Christiaan in Boxing Influencers - Gold edition

Spike - zondag 31 oktober om 20:30

© ANP

Pak de bokshandschoenen maar uit de kast, want Spike zendt vanavond de vierde editie van de Boxing Influencers Gold Edition uit. Acht YouTubers, presentatoren en realitysterren nemen het live tegen elkaar op in de kickboks-ring, waaronder zangers Tommie Christiaan en Charly Luske.

Het live kickboksevenement Boxing Influencers, waarin acht YouTubers, presentatoren en realitysterren, het tegen elkaar opnemen gaat normaal al flink over de tong, maar dit jaar wordt het spectaculairder dan ooit. Vanuit Almere doet zender Spike namelijk live-verslag van dit spektakelstuk.

Charly Luske

De deelnemers die het tegen elkaar opnemen zijn: zanger Charly Luske (foto rechts) vs. musicalster Tommie Christiaan (foto links), boer Ayoub vs. de veelbesproken Temptation Island-deelnemer Sonny Lorenzo en kickbokser Mike Olvers vs. tattoo-artiest Hans Paszjterik. Als laatste nemen Ex On The Beach-sterren van het afgelopen seizoen Sander van Vliet en Danny Moors het in de Ring tegen elkaar op. 

Rico Verhoeven

De winnaars lopen weg met eeuwige roem... en vast met wat verwondingen hier en daar. Als ze het echter net zo bont maken als Rico Verhoeven, mogen ze de faceherkenning op hun telefoon wel alvast deactiveren.

Boxing Influencers Gold Edition is zondag 31 oktober om 20:30 uur te zien op SPIKE.

Meer over