Yvon als postbode

Brieven voor de boeren

1100 brieven zijn er in totaal gestuurd naar de tien boeren van dit seizoen. Yvon Jaspers gaat ze persoonlijk langsbrengen. Voor de vijf populairste vrijgezellen krijgt de zoektocht naar de ware een vervolg.

Zitten er potentiële nieuwe liefdes tussen de brievenschrijvers van Boer zoekt vrouw? Dat is een van de vragen die de fans sinds de kick-off van vorig jaar september bezighoudt. De andere is: hoeveel brieven heeft elke boer gekregen? In totaal zijn het er in ieder geval 1100. Yvon Jaspers brengt ze persoonlijk bij de tien vrijgezellen langs.

Vijf tv-avonturen

Voor de vijf die de meeste bewonderaars hebben, gaat het avontuur verder op televisie. De anderen gaan op zoek naar de liefde in de webserie. Yvon, die het programma al sinds het begin in 2004 presenteert, is nog lang niet uitgekeken op de boerendates. "Ik ben dit jaar van de ene in de andere verbazing gerold. Het is een seizoen waarin alles anders liep dan ik van tevoren had voorspeld. En dat is maar goed ook!”

10 boeren

Nog eens even zien welke boeren er dit jaar op zoek zijn naar een partner? Bekijk ze hier: Dit zijn de tien nieuwe boeren uit Boer Zoekt Vrouw.

Meer over:

Reageren