Brigitte Kaandorp - Eh...

Brigitte Kaandorp keert terug op SBS6

SBS 6 - zaterdag 13 november om 20:30

© management Brigitte
In de solovoorstelling Eh... heeft Brigitte Kaandorp het als vanouds over hoe het leven anders kan lopen dan verwacht. In een voorstelling met weinig opsmuk wisselt ze liedjes af met hilarische en aangrijpende anekdotes.

Brigitte Kaandorp, volgens velen de 'koningin van het Nederlandse cabaret', stond begin 2020 nog op de planken met Eh.... en die wordt vanavond herhaald op SBS6. De voorstelling bevat weinig opsmuk en gaat over hoe het leven anders kan lopen dan verwacht. ‘Het is nooit af en er is altijd wat’, luidt dan ook het openingslied. Kaandorp wisselt hilarische en aangrijpende anekdotes af met mooie liedjes, begeleid door pianist Bernd van den Bos.

Brigitte Kaandorp

De cabaretier moest afgelopen jaar noodgedwongen een deel van de voorstellingen afzeggen, maar heeft zich daarna niet verveeld, zegt ze op haar website. "Ik geef mij volledig over aan alles waar ik normaal geen tijd voor had. Nog even en ik heb voor het eerst in mijn leven mijn eigen huishouden onder controle. Het moet niet veel gekker worden…"

Meer over