Bro's Before Ho's

Tim Haars hartje Sylvia Hoeks

Com. Centr. - zondag 20 december om 20:00

© foto Victor Arnolds / A-film
New Kids-bedenkers Steffen Haars en Flip van der Kuil regisseerden in 2013 de romcom Bro's before ho's. Tim Haars, Sylvia Hoeks en Daniël Arends spelen de hoofdrollen.

Videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends) leiden een eenvoudig leven. Ze blowen, zuipen en proberen zoveel mogelijk chicks te regelen. Samen sluiten ze al op jonge leeftijd een pact: nooit zullen ze een relatie beginnen, want dat is veel te veel gezeik.

Bro's before ho's

Je voelt 'm aankomen: op een goede dag worden de mannen tóch verliefd. Dat ze allebei voor dezelfde vrouw vallen maakt de zaak nog een stukje gecompliceerder.

Wie van de heren weet het hart te veroveren van de mooie Anna (Sylvia Hoeks)? Hoe zit het met de afspraak: bro's before ho's

En wat betekent dat voor de band tussen de broers?

Sylvia Hoeks

Wie geen bezwaar heeft tegen een portie puberale humor, zal zich prima vermaken met Bro's before ho's. De mannen achter New Kids wisten meer dan tweehonderdduizend bezoekers naar de bioscoop te lokken met deze romcom.

Naast Haars, Hoeks en Arends zijn er nog heel wat bekende koppen te zien in de film: Birgit Schuurman, Huub Smit en Henry van Loon hebben een bijrolletje. Ook Theo Maassen en Jennifer Hoffman komen voorbij.

Regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil gunden zichzelf ook nog een kleine cameo: zij komen voorbij als Lingo-deelnemers.

Meer over