Brothers for Life

Bruce Willis jaagt op mensenhandelaars in de actiefilm Brothers for Life

RTL 7 - vrijdag 19 mei om 22:35

© https://guidatv.sky.it
Van je familie moet je het hebben. Als mensensmokkelaars zijn verloofde ontvoeren, schieten zijn broers Roman te hulp in Brothers for Life. En hoe!

Het geluk lacht Roman (Ashton Holmes) toe. Hij gaat binnenkort trouwen met Mia (Melissa Bolona), zijn grote liefde. 

Brothers for Life

Of het in Brothers for Life ook echt tot een huwelijk gaat komen, is nog maar de vraag. Tijdens haar vrijgezellenfeestje krijgt Mia het aan de stok met een paar lugubere types: ze weigert de drugs die ze haar aanbieden. Dat was niet slim. De kerels in kwestie werken voor een crimineel die het woord nee niet kent. Gevolg: in opdracht van Max (Mike Epps) ontvoeren ze Mia.

Om Mia vrij te krijgen, roept Roman de hulp van zijn broers in. Deklan (Cole Hauser) en Brandon (Shawn Ashmore) zijn allebei ex-militairen. Niet per se types waar je ruzie mee moet maken.

Bruce Willis

Terwijl de broers in Brothers for Life achter Max aangaan, doet rechercheur James Avery (Bruce Willis) dat ook. Hij probeert de broers duidelijk te maken dat ze het heft niet in eigen hand moeten nemen. Dat de politie de boel wel regelt. Maar Deklan, Roman en Brandon houden stug vol.

De naam van Bruce Willis staat groot op de posters van de film, maar de Die Hard-ster heeft maar een klein rolletje. Zo klein dat hij al zijn scènes in één dag op kon nemen. 

Meer over