Bureau Hofstad

Op heterdaad in Bureau Hofstad

RTL 4 - dinsdag 16 november om 20:32

© RTL
Een coronademonstrant bivakkeert in deze aflevering van Bureau Hofstad op het eilandje in de Haagse Hofvijver, waardoor agenten Nathan en Sjoerd de boot in moeten. Cassy en Adil beschermen in de Schilderswijk ambulancepersoneel na een aanrijding.

De agenten van Bureau Hofstad krijgen deze week meerdere malen te maken met geweld tegen hulpverleners. Zo staan Bobby en Piet paraat als een doorgedraaide patiënt met drankflessen naar ambulancepersoneel begint te gooien. Het is ze er alles aan gelegen de situatie zo snel en geweldloos mogelijk aan te pakken.

Bureau Hofstad

In de Schilderswijk ontstaat eveneens een dreigende sfeer als een jongetje onder een auto komt en buurtbewoners zich ermee gaan bemoeien. Al snel zijn agenten Cassy en Adil omsingeld en lopen de emoties hoog op. Hun eerste prioriteit is zorgen dat de medische hulpverleners hun werk kunnen doen. Politiepartners Sjoerd en Nathan gaan de boot in als ze melding krijgen van een coronademonstrant die bivakkeert op het eilandje in de Haagse Hofvijver.

Meer over