Bureau Hofstad

Ongeluk op berucht kruispunt in Bureau Hofstad

RTL 4 - dinsdag 2 november om 20:31

© RTL
In het Haagse verkeer kan het goed misgaan, weten Thessa en Maarten. De agenten zijn in deze aflevering van Bureau Hofstad ter plaatse als een fietser betrokken raakt bij een ernstig ongeval. Ze proberen haar gerust te stellen totdat de traumahelikopter er is.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo blijkt maar weer in Bureau Hofstad. Een fietsster raakt namelijk deze uitzending betrokken bij een heftige aanrijding op een berucht Haags kruispunt. Agenten Thessa en Maarten doen er alles aan om haar op haar gemak te stellen terwijl de traumahelikopter arriveert. Is dit genoeg om haar te redden van een dramatische afloop? Ewout Genemans staat er met zijn neus bovenop.

Ewout Genemans

Voor hun collega's Wisam en Arie staat er weer een andere uitdaging te wachten. Zij zijn ter plaatse als een dronken man meerdere mensen aanrijdt voordat zijn auto op de kop tot stilstand komt. De vraag is: hoe komt deze man eruit? Moet hij eerst naar het ziekenhuis of is dit een kwestie van direct mee naar het bureau? Je ziet het in Bureau Hofstad.

 

 

Meer over