Busje komt zo

Paul de Leeuw komt naar je toe in Busje Komt Zo

NPO 1 - donderdag 4 november om 21:25

© Annemieke van der Togt
Paul de Leeuw trekt in zijn nieuwe show Busje Komt Zo met zijn tourbus door Nederland en het publiek bepaalt waar hij heengaat. Wie een hart onder de riem nodig heeft, een ruzie wil oplossen of juist een ludieke wens heeft, kan rekenen op zijn bezoek.

Paul de Leeuw laat zijn studioshows even voor wat ze zijn en gaat zelf naar de mensen toe in zijn nieuwe programma Busje komt zo. Wie een hart onder de riem nodig heeft, een ruzie wil oplossen of juist een ludieke wens heeft, kan rekenen op een bezoek van de presentator. Kortom, het publiek bepaalt waar De Leeuw met zijn tourbus moet stoppen.

Paul de Leeuw

Die vindt het fantastisch om bij de mensen thuis te komen, zei hij vorige maand in Khalid & Sophie. Het idee ontstond vorig jaar, toen hij vanwege corona niet zijn oude vertrouwde Sinterklaasshow kon presenteren. Een alternatief was snel gevonden: De Leeuw en de Sint zochten de mensen zelf op. Dit format kon destijds al veel kijkers bekoren, dus grote kans dat Busje komt zo net zo enthousiast ontvangen wordt.

Meer over