Busje komt zo

Paul de Leeuw gaat op pad met Ramsey Angela en Patricia Paay

NPO 1 - donderdag 18 november om 21:30

© Annemieke van der Togt
Paul de Leeuw pikt in deze aflevering van Busje Komt Zo drie BN’ers op: presentatrice Patricia Paay, oud-atleet Nelli Cooman en sprinter Ramsey Angela. Die laatste komt vers van de training en moet nog douchen. Daar weet Paul gelukkig iets op.

“Bekende Nederlanders neem ik alleen mee in Busje Komt Zo als ze een toegevoegde waarde hebben voor het programma”, vertelt Paul de Leeuw over zijn bekende passagiers. En dat is geregeld het geval: zo stapten de afgelopen weken al zanger Simon Keizer en judoka Henk Grol aan boord van zijn touringcar.

Ramsey Angela

Ditmaal rijden er maar liefst drie BN’ers van diverse pluimage mee: presentator Patricia Paay, oud-atleet Nelli Cooman en olympisch zilverenmedaillewinnaar Ramsey Angela. Het bezoek van de laatste vergde wel het nodige van het improvisatievermogen van de makers, vertelt Paul de Leeuw. "Hij kwam net van de training en moest eigenlijk nog douchen. Dus gaan we op zoek naar iemand bij wie dat kan. In een programma als Busje komt zo moet je durven improviseren.”

Meer over