Busje komt zo

Paul de Leeuw rijdt weer rond in nieuw seizoen Busje Komt Zo!

NPO 1 - woensdag 18 mei om 21:28

© BNNVARA
Paul de Leeuw trekt de komende weken in Busje Komt Zo! per touringcar door het land om op geheel eigen wijze mensen te verrassen en wensen uit te laten komen. 

Paul de Leeuw reist door het land in het tweede seizoen van Busje Komt Zo!. De inhoud van het programma en de route van de bus zijn weer geheel in handen van de kijkers. Maar uiteraard is Hans Kesting ook weer aanwezig om de reis live van commentaar te voorzien.

Paul de Leeuw

In de aanloop naar het eerste seizoen had De Leeuw wel wat koudwatervrees voor dit nieuwe format: "Ik voel me binnen het veiligst. Maar qua studiopogramma's heb ik alles al gedaan wat mogelijk was. Het is goed om uit mijn comfortzone te komen".

Hans Kesting

De zestigjarige programmamaker staat er niet alleen voor. Geregeld stappen bekende passagiers in als Simon Keizer, Jamai Loman en Dieuwertje Blok om op ludieke wijze wensen van mensen uit te laten komen. Vaste waarde in de show is Hans Kesting die in zijn rol als voice-over weer meereist om Pauls belevenissen live van commentaar te voorzien.

Meer over