Call the midwife

Sloop onthult lang bewaard geheim in Call the Midwife

BBC First - dinsdag 25 januari om 21:00

Derk en Audrey hebben een zware tijd achter de rug. Gelukkig is er in deze aflevering van Call the Midwife eindelijk goed nieuws, vertellen ze bij hun terugkeer naar Poplar. Verder onthult de sloop van een kazerne in de buurt een lang bewaard geheim.

De lente van 1967 is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor de paasoptocht, die ook langs Nonnatus House komt. Maar er gebeurt meer opwindends in deze eerste aflevering van het elfde seizoen van Call the midwife.

Call the Midwife

Het Eurovisie Songfestival vindt namelijk bijna plaats. Zuster Monica Joan (Judy Parfitt) en Reggie (Daniel Laurie) kunnen niet wachten tot het muziekspektakel begint. Derk (Jack Colgrave Hirst) en Audrey hebben een zware tijd achter de rug. Gelukkig is er eindelijk goed nieuws, vertellen ze bij hun terugkeer naar Poplar. Het is niet allemaal pais en vree: de sloop van een kazerne in de buurt onthult een lang bewaard geheim. De ontdekking heeft zo’n grote impact op iedereen, dat de politie de gemoederen tot bedaren moet zien te brengen.

Meer over