Camping de wildernis

Oer-Hollands kamperen in Afrika met reisleider Johnny de Mol in Camping De Wildernis

SBS 6 - maandag 1 januari om 20:29

© Danny Weijman

Johnny de Mol trapt 2024 direct goed af met Camping De Wildernis. In dit bijzondere SBS6-programma gaat hij samen met vier gezinnen kamperen op een traditionele Nederlandse camping, maar dan wel midden in de wildernis van Botswana.

Bereid je dan ook voor op prachtige beelden van de adembenemende wildernis.

Camping De Wildernis

In het gloednieuwe realityprogramma Camping De Wildernis volgt reisleider Johnny de Mol vier Nederlandse gezinnen die tot nu toe nooit verder zijn geweest dan de vertrouwde Nederlandse camping. Twee weken lang zullen zij hun tenten opslaan op een oer-Hollandse camping, maar met een uniek kenmerk: deze camping bevindt zich te midden van de adembenemende bush van Botswana.

Gelukkig zijn het charmante echtpaar Dirk en Jolanda, de drie powervrouwen Judith, Melanie en Nathalie, de innig verbonden Katja en dochter Lola, en tot slot de ras-Hagenezen Michel en Annette met hun dochter Jemaica, niet bang om hun grenzen te verleggen. Ze stappen vol goede moed op het vliegtuig om mogelijk het avontuur van hun leven aan te gaan vol nachtelijke safari's en overnachten onder de sterrenhemel.

Bijzondere opdracht

Maar dat is nog niet alles; ze hebben namelijk ook een specifieke missie. Ze moeten tijdens hun verblijf zoveel mogelijk dieren op de foto zetten. Elke geslaagde foto is een bepaald bedrag waard en hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze kunnen verdienen. Wie durft dan ook het verst de Afrikaanse savanne in te trekken, op zoek naar dat ene dier dat nog niemand heeft? Na acht afleveringen zal blijken welk gezin het meeste geld bij elkaar heeft gefotografeerd en met het viervoudige hiervan naar huis gaat.

Camping De Wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Direct na de uitzending volgt de uitzending op Prime Video. 

Meer over