Camping de wildernis

De vrouwen gaan terug naar de bewoonde wereld in Camping de Wildernis

SBS 6 - maandag 29 januari om 20:27

© Talpa
Nadat ze dagenlang in de wildernis hebben vertoefd, gaan de vrouwen in deze aflevering van Camping de Wildernis voor even terug naar de bewoonde wereld. Ze doen inkopen voor de bingoavond. Dirk en Michel willen fietsen over de savanne, alleen zijn alle banden lek.

In Camping de Wildernis worden diverse gezinnen uitgedaagd om te overleven op een oer-Hollandse camping in de wildernis van Botswana. Maar in deze aflevering komt daar voor even verandering in. Er staat namelijk zeer binnenkort een bingoavond op het programma en daar moeten aankopen voor worden gedaan. Johnny de Mol besluit dan ook de vrouwen uit te nodigen om samen met hem terug te gaan naar de bewoonde wereld. Ondertussen willen Dirk en Michel gaan fietsen, maar is er één probleem: hun banden zijn lek. 

Kijkcijfers

Het eerste seizoen van Camping de Wildernis is inmiddels in volle gang. Daarom kan alvast de balans op worden gemaakt, want hoe goed scoort dit programma nu eigenlijk? En heeft het potentie voor een tweede seizoen? Als we kijken naar de kijkcijfers, is dat nog twijfelachtig. De tv-show trok immers afgelopen maandag slechts 458.000 kijkers (zonder uitgesteld kijken*) naar SBS6. Die mensen zijn echter wel positief. Ze genieten week in week uit van alle prachtige beelden en de leuke deelnemers, zo laten ze weten op X.

Wanneer is Camping de Wildernis op televisie te zien?

Camping de Wildernis is iedere maandag vanaf 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over