Candy Cane Christmas

Beverley Mitchell moet op zoek naar een nieuwe kersttraditie in Candy Cane Christmas

RTL 8 - maandag 4 december om 22:13

© Hallmark
Ben je gek op betoverende zwijmelavonden met een vleugje kerstmagie? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou, want ook in 2023 transformeert RTL8 gedurende de decembermaand tot The Christmas Channel.

Dus, sla snel wat liters chocolademelk in en strijk neer op de bank.

The Christmas Channel

Aan de liefhebbers van kerst- en romantische films hoeven we vast niet uit te leggen wat The Christmas Channel te bieden heeft. Al jarenlang staat het vast dat RTL8 in december verandert in dé zender voor de kerstfanaten. Op doordeweekse avonden kun je elke dag genieten van twee hartverwarmende kerstfilms. En alsof dat nog niet genoeg is, trakteert The Christmas Channel je in het weekend zelfs op vier betoverende kerstfilms op één avond.

Candy Cane Christmas

Op maandag 4 december 2023 doe je je vanaf 22:10 uur dan ook goed aan Candy Cane Christmas. In deze kerstfilm wordt elk jaar een straat in de buurt waar Phoebe (Beverley Mitchell) woont versierd door de bewoners. Het is haar favoriete kersttraditie.  Als er echter wordt besloten om de versiering dit jaar over te slaan baalt ze erg. Ze moet noodgedwongen op zoek naar een nieuwe traditie. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan.

Meer over