Celebrity MasterChef Nederland

Howard Komproe trekt ten strijde in kookprogramma Celebrity MasterChef Nederland

NET 5 - woensdag 18 oktober om 20:30

© Talpa
Howard Komproe wil in deze tweede aflevering van Celebrity Masterchef NL indruk maken op de jury met een gerecht dat zijn Surinaamse grootmoeder hem leerde te maken. In coronatijd wist hij te scoren met onlinevideo's over de Surinaamse keuken en Nederlandse varianten.

Howard Komproe is ambitieus in de keuken. De stand-upcomedian wil indruk maken op de jury met een gerecht dat zijn Surinaamse grootmoeder hem leerde te bereiden.

Howard Komproe

Komproe heeft genoeg zelfvertrouwen opgedaan de laatste jaren. Tijdens de coronapandemie mocht de komiek het podium niet op. Hij besloot het theater naar zijn keuken te halen. Komproe ging video’s maken en zette ze op YouTube onder de naam ‘Komproeven’.

Hij besprak de Surinaamse keuken en de soms vreemde gerechten die in Nederland te krijgen zijn onder de noemer Surinaams. Ook begon hij verschillende evenementen die om eten en drinken draaiden. “Een diehard vegan zal ik nooit worden. Een rasechte Surinamer vraag je toch niet of hij wil leven zonder kip?” zei hij in het magazine Linda.

Wanneer is Celebrity Masterchef NL op televisie te zien?

Celebrity Masterchef NL is sinds 11 oktober iedere woensdag om 20:30 uur te zien op NET5. Deze aflevering volgt op 18 oktober 2023.

Meer over