Celebrity masterChef Nederland

Koken maar: Net5 zendt Celebrity MasterChef Nederland uit

NET 5 - woensdag 11 oktober om 20:30

© Elvin Boer
De schorten en messen kunnen uit de kast, want Celebrity MasterChef NL is iedere woensdag om half 9 te zien op Net5! In deze editie strijden BN'ers als Jetske van den Elsen, Stijn Franssen en Victor Abeln tegen elkaar in de bekende Masterchef Studio.

Wie ontwikkelt zich tot ster in de keuken?

Lees ook: Celebrity Masterchef NL van start: dít is waarom je het niet mag missen 

Celebrity MasterChef NL

In dit kersverse seizoen van Celebrity MasterChef NL strijden tien bekende Nederlanders tegen elkaar in culinaire uitdagingen en kookwedstrijden. Ze worden beoordeeld door een panel van deskundige juryleden bestaande uit Soenil Bahadoer, Angelique Schmeinck en Joël Broekeart op basis van smaak, presentatie en creativiteit. Elke aflevering valt er een deelnemer af totdat er uiteindelijk één beroemdheid wordt gekroond tot de winnaar van Celebrity MasterChef NL.

De BN'ers die het dit seizoen aandurven zijn: Jetske van den Elsen, Victor Abeln, Amijé van der Laan, Vjeze Fur, Jeangu Macrooy, Erik de Zwart, Celine Huijsmans, Stijn Fransen, Louise Schiffmacher en Howard Komproe.

Stijn Fransen 

Voor voormalig GTST-ster Stijn Fransen kwam er met deze deelname een droom uit. “Mijn vriend en ik hebben in coronatijd alle seizoenen van MasterChef gekeken, dus echt van de Australische, de Engelse tot aan de Amerikaanse versie. Dan word je opeens gebeld of je wilt meedoen met MasterChef? Uh, ik kan niet zo goed koken, maar: ja”, zo vertelt ze enthousiast aan deze website.

Influencer Amijé van der Laan twijfelde in eerste instantie. “Ik zei direct ‘nee, dat ga ik echt niet doen’. Dat is veel te spannend,” blikt ze terug. “Ik dacht ook gelijk: het niveau van MasterChef heb ik niet. Tot er een aantal mensen op mij in begonnen te praten van: ‘moet je doen’ en ‘is toch leuk’.” Uiteindelijk waren die woorden genoeg om haar alsnog te overtuigen.

Ben je nu benieuwd wie zich van zijn beste kant laat zien en wie door het ijs zakt? Celebrity MasterChef NL is vanaf 11 oktober iedere woensdag om 20:30 uur te zien op Net5.

Meer over