Chalet Girl

Snowboarden met Felicity Jones in romantische komedie Chalet Girl

RTL 8 - maandag 26 februari om 20:27

© Paramount Pictures
Sportprestaties in de sneeuw en een flinke dosis romantiek. Dat zijn de ingrediënten van de romantische komedie Chalet Girl.

Felicity Jones ontving in 2014 een Oscarnominatie voor haar rol The Theory of Everything. Drie jaar eerder was ze te zien in Chalet Girl.

Chalet Girl

Chalet Girl gaat over de Britse skateboardkampioen Kim (Felicity Jones). Vanwege familieomstandigheden heeft ze haar sportcarrière op een laag pitje gezet. Om geld te verdienen voor haar familie gaat ze naar de Alpen, waar ze gaat werken voor zakenman Richard en zijn vrouw Caroline. Vanaf dat moment bestaat haar leven uit luxe feestjes, nieuwe vrienden en snowboarden. Dat laatste gaat haar goed af. Ze blijkt een natuurtalent.

Natuurlijk kan in deze romantische komedie de nodige romantiek niet ontbreken. En inderdaad: Kim wordt verliefd op de zoon van haar baas. Klein detail: deze Jonny (Ed Westwick, bekend van Gossip Girl) is al verloofd met iemand anders…

Bill Nighy

Bill Nighy en Brooke Shields spelen in Chalet Girl de schatrijke ouders van Kims love interest Jonny. Ze hielpen allebei een handje het budget van de film laag te houden. Dat deden ze door veel van hun eigen dure kleding en sierraden te dragen. Zo is een van de ringen die moeder Caroline draagt Shields' eigen verlovingsring.

Meer over