Champions League: Manchester United - Internazionale

José Mourinho kon anderhalf jaar geleden opkrassen bij Chelsea toen zijn ploeg het in alle competities aflegde tegen Manchester United. 'The Special One', inmiddels trainer van Internazionale, wil vanavond revanche nemen op aartsvijand Alex Ferguson.

José Mourinho keert voor het eerst in de hoedanigheid van trainer weer terug in Engeland. Voor de return in de achtste finales van de Champions League gaat zijn ploeg Internazionale op bezoek bij titelverdediger Manchester United, waar Sir Alex Ferguson nog wél de scepter zwaait.

Aartsvijand
Een fraaie kans voor 'The Special One' om revanche te nemen op zijn aartsvijand, met wie hij bij iedere wedstrijd van The Blues en The Red Devils hevig in de clinch lag.

Verslaan
Het duo leek wel een stel kinderen als ze elkaar weer beschuldigden van beïnvloeding van scheidsrechters en het becommentariëren van elkaars intelligentie. De excentrieke Portugees was dan ook in zijn nopjes na de loting. "Sommige mensen binnen de club verklaarden me voor gek toen ik zei dat ik tegen Manchester wilde spelen. Maar ik wil het tegen de beste ploeg opnemen; ik wil ze verslaan, hoe eerder hoe beter."

Reageren