Chantal komt werken

Chantal is onder de indruk

RTL 4 - donderdag 22 oktober om 20:29

© http://www.rtl.nl
In deze herhaling van Chantal komt werken gaat Chantal aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. De dappere jonge patiënten en de liefdevolle verpleegkundigen maken grote indruk op de presentatrice.

De ene baan is de andere niet. Dat blijkt in deze Chantal komt werken waarin de presentatrice aan de slag gaat in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. De jonge patiënten die hier verblijven maken grote indruk op Chantal. Dat geldt ook voor de emotionele verhalen die ze hoort en die haar erg raken. Door haar werk in dit ziekenhuis krijgt Chantal extra veel respect voor de liefdevolle verpleegkundigen.

 

Update: goed nieuws!

Naar aanleiding van de aflevering van vanavond deelde Chantal op haar Instagram een update over de patiënten die in de aflevering te zien zijn. Met Jitte, het kindje dat een been moet missen, gaat het heel goed. Bij een foto van een vrolijke Jitte en Chantal schrijft de presentatrice: "Een paar weken geleden ontmoette ik Jitte weer, en zie haar hier stralen! Het gaat goed met haar, net als met de andere hoofdrolspelers zoals Max en Jada, en wat is dat een groot geluk jongens."

Jitte

Volgens Chantal vindt met name Jitte het jammer dat mensen die de aflevering destijds zagen, niet weten hoe het nu met haar gaat. "Ze kennen alleen die beelden van mij van toen, en weten niet hoe anders dat was dan nu." Fijn dat het goed gaat, Jitte!

Meer over