Chantals beauty camper

Chantal helpt met haar beauty camper mensen op straat

RTL 4 - woensdag 29 september om 20:30

© http://www.rtl.nl
Ingrid is de afgelopen tijd maar liefst dertig kilo afgevallen, waardoor ze niet meer weet wat haar goed staat. Haar collega’s doen een beroep op Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff om Ingrid te helpen.

Terwijl Fred van Leer en Leco van Zadelhoff een groep olifantenverzorgers verwennen met een make-over, neemt Chantal Janzen hun taken in de dierentuin waar. Ingrid weet nadat ze 30 kilo is afgevallen niet meer wat ze moet aantrekken en heeft daarom de hulp nodig van de stylisten Fred en Leco.

Trots

Janzen is trots op al haar programma’s, maar Chantals beauty camper is haar extra dierbaar omdat ze het format zelf heeft bedacht en ontwikkeld. Daarnaast vindt ze het belangrijk om eropuit te trekken: "De televisiewereld voelt soms best als een reservaat waar je af en toe echt uit moet om feeling te houden met je publiek. Dat advies geef ik jonge presentatoren ook mee: kies niet alleen voor studioshows met een draaiboek en een strak schema, maar ga ook eens gewoon met een camera de straat op. Spontane ontmoetingen met mensen en zo al improviserend televisie maken is het leukste dat er is.”

Meer over