Chantals beauty camper

De beautycamper van Chantal Janzen gaat weer vertrekken

RTL 4 - woensdag 8 september om 20:31

Fred van Leer en Leco van Zadelhoff staan voor een uitdaging als ze deelnemer Petra een nieuwe look moeten geven in Chantals beauty camper. Ze is bijna 1,90 meter en heeft schoenmaat 45, wat het lastig maakt om leuke, vrouwelijke kleding te vinden.

Het tweede seizoen van Chantals beauty camper is grootser van opzet, waardoor er veel meer mogelijk is. Voorheen had stylist Fred van Leer voor zijn make-overs slechts een beperkt aantal kledingrekken tot zijn beschikking. Ook Leco van Zadelhoff moest genoegen nemen met een bescheiden kaptafel om het haar en make-up van de deelnemers aan te pakken.

Chantal Janzen pakt uit

Maar in deze reeks verrijst een heus beautykamp als Chantal Janzen haar roze camper parkeert. Die extra ruimte biedt ook meer keuze en dat is vanavond in het geval van Petra geen overbodige luxe. Ze is bijna 1,90 meter en heeft schoenmaat 45, wat het voor haar bijzonder lastig maakt om leuke, passende kleding te vinden. Fred en Leco helpen ook Merlin die altijd voor anderen klaar staat en nu zelf aan de beurt is.

Meer over