Chantals pyjama party

Oh, Wat Een Jaar maakt plaats voor Chantals Pyjama Party

RTL 4 - zaterdag 30 oktober om 20:01

© RTL
Chantal Janzen gaat niet meer logeren bij BN'ers, maar zet in Chantals Pyjama Party gewone Nederlanders in de schijnwerpers. Gehuld in hun mooiste pyjama spelen ze hilarisch en zenuwslopende spellen. De winnaar gaat meteen op vakantie, in pyjama.

Het hele publiek in pyjama, dat zagen we nog niet eerder op tv. Chantal Janzen brengt er verandering in met een opgefriste versie van Chantals Pyjama Party. Ging ze voor het gelijknamige programma eerst bij BN'ers logeren, nu staat de gewone Nederlander in de schijnwerpers.

Spelshow

Gehuld in hun mooiste slaapoutfit maken haar gasten kans om mee te doen aan hilarische en zenuwslopende spellen. Ze doen hun uiterste best om de finale te halen, want de prijs is een reis direct na de uitzending. Waar die heen gaat en hoe lang die duurt, hangt af van het finalespel.

Ziggo Dome

Janzens pyjamafeest gaat in 2022 nog even door. Dan organiseert ze voor de tweede keer Chantals pyjama party in de Ziggo Dome, een doldwaze show met Nederlandse artiesten voor - jawel - een publiek in pyjama.

Meer over